Mitchel Bakker
Mitchel Bakker - © FOXSports.NL

Bakker, Ekkelenkamp en Timber debuteren in voorselectie Jong Oranje

19 augustus 2020
De minuten die Mitchel Bakker de afgelopen weken heeft gemaakt voor Paris Saint-Germain zijn niet onopgemerkt gebleven bij Erwin van de Looi. De bondscoach van Jong Oranje heeft de verdediger voor het eerst opgenomen in de voorselectie. Ook Ajacieden Jurriën Timber en Jurgen Ekkelenkamp debuteren op de lijst.

Van de Looi heeft verder ook Ryan Gravenberch (Ajax), Lutsharel Geertruida (Feyenoord), Sven Botman (LOSC Lille) en Joshua Zirkzee (Bayern München) opgenomen in de voorselectie. Het viertal werd in maart ook geselecteerd, maar doordat de wedstrijden waren afgelast konden ze hun debuut nog niet maken.

Jong Oranje speelt in september twee EK-kwalificatiewedstrijden. Op 4 september wacht er een ontmoeting met Wit-Rusland en vier dagen later ontvangen ze Jong Noorwegen. De KNVB houdt de situatie nauwlettend in de gaten. Met name als het gaat om de wedstrijd in Minsk tegen Wit-Rusland. Ze hebben contact met de Wit-Russische voetbalbond en de ambassade in Minsk over de situatie in het land. (FOX Sports)

 

Gerelateerd