Jens Toornstra en Orkun Kökçü
Jens Toornstra en Orkun Kökçü - © Pro Shots

Naast Robben ook Feyenoord, PSV, Vitesse en ADO op FOX Sports

22 augustus 2020
Voor LIVE voetbal ben je zaterdag aan het juiste adres bij FOX Sports: liefst zes wedstrijden passeren de revue met als hoogtepunten Borussia Dortmund - Feyenoord, PSV - Eintracht Frankfurt, ADO - Vitesse en de rentree van Arjen Robben op de Nederlandse velden bij Almere City - FC Groningen.

We beginnen in Almere, waar de ploeg uit de Keuken Kampioen Divisie gastheer is bij het oefenduel met FC Groningen. Dat is zeer de officiële rentree van Robben bij De Trots van het Noorden, al neemt trainer Danny Buijs pas op het laatste moment de definitieve beslissing over het meespelen van de 36-jarige Robben. 

Dan verplaatsen we ons richting Duisburg, waar Feyenoord, Borussia Dortmund en de lokale MSV Duisburg onderling een toernooi spelen.

Om 18.00 uur zien we hoe het PSV en trainer Roger Schmidt vergaat in de voorbereiding: de Eindhovenaren oefenen tegen Eintracht Frankfurt op FOX Sports 2.

Als klap op de vuurpijl eindigen we in Den Haag, waar ADO bezoek krijgt van Vitesse. Het is het einde van een dag volop voetbal op FOX Sports. (FOX Sports)

Het volledige programma op FOX Sports zie je in onze TV-gids.