barcelona
barcelona - © Pro Shots

Suárez doorbreekt het zwijgen: "Niet alles is waar"

27 augustus 2020
Luis Suárez heeft vandaag via Instagram uitgehaald naar zijn criticasters en heeft beloofd te spreken als de tijd rijp is. Het is voor het eerst dat de Uruguayaanse aanvaller van zich laat horen sinds bekend is geworden dat Ronald Koeman geen plaats maar heeft voor El Pistolero in de selectie van 'zijn' Barcelona.

Suárez schrijft: ''Er zijn mensen die mijn naam gebruiken. Die dingen over me zeggen. Mensen waar ik al jaren niets meer mee te maken heb. Ik zal zelf spreken als de tijd daar is." Hij sluit af met de hasthtag #notodoesverdad. Oftewel: Niet alles is waar.

De uithaal van Suárez komt op het moment dat FC Barcelona figuurlijk in brand staat, nadat Lionel Messi zijn veelbesproken transferverzoek heeft ingediend. Gisteren bestormde een groep supporters Camp Nou om hun onvrede kenbaar te maken. Simpel gezegd: Messi moet blijven, voorzitter Bartomeu moet eruit.

Met het eventuele vertrek van Messi en Suárez is de gevreesde tridente die Barcelona in het seizoen 2014-2015 de treble bezorgden, vertrokken.