Neymar en Messi
Neymar en Messi - © Pro Shots

'Neymar belt Messi: kom naar PSG'

28 augustus 2020
De Braziliaanse sterspeler Neymar heeft Messi in een telefoongesprek geprobeerd te overtuigen van een transfer naar Paris Saint-Germain. Dat meldt ESPN.

Messi lijkt op weg naar een hereniging met zijn oude trainer Pep Guardiola bij Manchester City, maar dat laat Neymar dus niet zomaar gebeuren. In 2015 won Barcelona de Champions League met de voorhoede Messi-Suarez-Neymar, en Neymar zou donderdag geprobeerd hebben Messi te winnen voor een avontuur bij PSG.

Neymar vertrok zelf in 2017 bij Barcelona, toen PSG maar liefst 222 miljoen Euro voor hem neertelde. Afgelopen seizoen vormde Neymar bij PSG de voorhoede samen met Mbappé en Di María.

Messi heeft aangegeven te willen vertrekken bij de ploeg van Ronald Koeman. Zijn contract loopt nog één seizoen door, en er is onenigheid tussen Messi en de club over een clausule waardoor hij transfervrij zou kunnen vertrekken. (FOX Sports)

Knieblessure Davy Klaassen valt mee

28 augustus 2020
Knieblessure Davy Klaassen valt mee
Davy Klaassen kan de eerste wedstrijd van het seizoen spelen, zo is de verwachting. De middenvelder raakt in de voorbereiding geblesseerd aan...