Maas
Maas - © Club Portal

Maas assistent Bosz bij Leverkusen

30 augustus 2020
Rob Maas wordt bij Bayer Leverkusen, naast Hendrie Krüzen de tweede Nederlandse assistent van Peter Bosz. Beiden voetbalden samen bij Feyenoord en zaten bij Vitesse ook al samen op de bank. Na het vertrek van Bosz werd Maas hoofdtrainer in Arnhem. Via Cambuur, Maccabi Haifa en jong Saudie-Arabië is Maas dus nu terug in de Bundesliga. Als speler kwam Maas uit voor Arminia Bielefeld en Hertha BSC. In de 2de Bundesliga speelde hij voor MSV Duisburg.

Morgen begint Maas aan zijn nieuwe baan. Die zijn nieuwe club: ''Ambitieus en aantrekkelijk", noemt. ''Een aansprekende naam in het buitenland." Hij heeft er zin in. "Om samen met mijn collega-trainers dit spannende elftal verder te ontwikkelen, is een geweldige uitdaging."

Leverkusen noemt Maas een "innovatieve trainer met een eigen mening die goed bij ons past. Hij kent de Bundesliga en heeft al eerder succesvol samengewerkt met Peter Bosz. Rob gaat ons nieuwe impulsen geven."

Kenny Tete alsnog bij selectie Oranje

30 augustus 2020
Kenny Tete alsnog bij selectie Oranje
Kenny Tete is door bondscoach Dwight Lodeweges toegevoegd aan de selectie van het Nederlands elftal. Vanwege privé-omstandigheden is het onzeker...

Gerelateerd

Stand