Ricardo Kishna (foto: ADO Den Haag)
Ricardo Kishna (foto: ADO Den Haag) - © FOXSports.NL

Kishna keert terug bij jeugdliefde ADO op basis van prestatiecontract

31 augustus 2020
Ricardo Kishna vervolgt zijn carrière bij ADO Den Haag. De 25-jarige vleugelspits tekent een contract voor een seizoen met een optie voor nog een jaar.

Kishna werd in 2017 al twee seizoenen gehuurd door jeugdliefde ADO, maar kwam vanwege zwaar blessureleed slechts tot twee competitieduels. 

Nu komt de oud-jeugdspeler opnieuw naar Den Haag. "We gaan op basis van een prestatiecontract met Ricardo in zee. Dat onderstreept dat hij echt van goede wil is. Hij wil écht weer naar ADO Den Haag, de club waar hij vandaan komt en waar zijn hart ligt.", aldus Martin Jol namens het Technisch Hart van ADO.

Kishna: "Ik wilde direct weer naar ADO Den Haag. Ik ken er veel mensen en het voelt vertrouwd. Omdat het mijn laatste club was, heb ik ook het gevoel dat ik niet echt ben weggeweest. Ik voelde me vorig seizoen nog enorm betrokken bij de club en zat daarom ook vaak op de tribune. ADO Den Haag is gewoon mijn club. Dat de club nu ook weer op natuurgras speelt, maakt mij nóg blijer met mijn terugkeer." (FOX Sports)

Chong niet mee naar Wit-Rusland

31 augustus 2020
Chong niet mee naar Wit-Rusland
Tahith Chong reist later deze week volgens zijn Duitse club Werder Bremen niet met Jong Oranje mee voor de EK-kwalificatiewedstrijd vrijdag in...