Mohamed Ihattaren en Owen Wijndal
Mohamed Ihattaren en Owen Wijndal - © Pro Shots

Ideale Oranje FOX Sports-bezoekers: Debuut Wijndal, geen Schuurs, Ihattaren

4 september 2020
De bezoekers van FOX Sports hebben hun ideale Oranje samengesteld voor het Nations League-duel met Polen. Owen Wijndal krijgt de voorkeur als linksback, voor de andere debutanten Perr Schuurs en Mohamed Ihattaren is er geen basisplaats weggelegd.

Jasper Cillessen blijft de nummer 1 onder de lat met bijna 67 procent van de stemmen. Tim Krul (18 procent) en Marco Bizot (15 procent) zijn samen goed voor een derde van de stemmen.

Debuut Wijndal, geen Schuurs

Door de afwezigheid van Denzel Dumfries, Daley Blind, Stefan de Vrij én Matthijs de Ligt ontstaan er naast Virgil van Dijk drie vacatures in de defensie. De bezoekers van FOX Sports geven de voorkeur aan rechtsback Hans Hateboer (74 procent van de stemmen), Nathan Aké (93 procent) en linksback Owen Wijndal (65 procent). Voor Perr Schuurs (23 procent), Joël Veltman (22 procent) en Kenny Tete (21 procent) is er geen plaats. 

Bergwijn boven Ihattaren, geen De Roon

Het middenveld bestaat uit nieuwbakken Manchester United-speler Donny van de Beek, Frenkie de Jong en Georginio Wijnaldum. Marten de Roon legt het af met 27 procent van de stemmen. Voorin is er nog geen plaats voor Mohamed Ihattaren (23 procent van de stemmen). Het aanvallende trio bestaat uit Memphis Depay, Steven Bergwijn en Quincy Promes als de bezoekers van FOX Sports het voor het zeggen zouden hebben. 

Ideale opstelling FOX-sports kijkers NL - Polen | FOXSports.NL

Je kan hier jouw ideale Oranje nog samenstellen. 

(FOX Sports)

Gerelateerd