Samenvatting Excelsior Maassluis - VV Katwijk

Katwijk begint goed aan het nieuwe seizoen

5 september 2020
Katwijk heeft de eerste wedstrijd van het seizoen met 2-0 gewonnen van Excelsior Maassluis. Twee doelpunten voor rust waren genoeg voor de ploeg van Anthony Correia.

Na 27 minuten opende Robbert Susan de score namens de bezoekers. De middenvelder was trefzeker vanaf de stip. Nog geen tien minuten later werd de eindstand bepaald door spits Tim Freriks.

Katwijk nummer 1 in corona-seizoen

In de Tweede Divisie werd het seizoen 2019/20, net als in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie, vanwege de coronacrisis niet uitgespeeld. Er was dus geen kampioen en er degradeerde niemand. 

Voor Katwijk was dat slecht nieuws. De ploeg van trainer Anthony Correia stond op dat moment bovenaan, met drie punten voorsprong op nummer twee HHC Hardenberg. Excelsior Maassluis was ten tijde van de corona-onderbreking terug te vinden op de twaalfde plaats.  

Beperkt aantal toeschouwers 

Voor het duel tussen Excelsior Maassluis en VV Katwijk werd op Sportpark Dijkpolder slechts een beperkt aantal toeschouwers toegelaten: 450 om precies te zijn. Bovendien zijn supporters van Katwijk vanwege coronamaatregelen helemaal niet welkom bij Excelsior Maassluis. (FOX Sports)