FC Utrecht heeft met Moussa Sylla een nieuwe spits in huis gehaald. De 20-jarige Fransman komt transfervrij over van AS Monaco en tekent een contract voor drie seizoenen met een optie voor een jaar in de Domstad.

Sylla maakte in 2018 zijn debuut in de Franse Ligue 1 voor AS Monaco en speelde 24 competitiewedstrijden op het hoogste niveau. Ook kwam hij zes keer in actie in de Champions League.

Ambitieuze Abraham FC Utrecht is duidelijk in z'n nopjes met de komst van Sylla. De komst van het talent wordt met een ludiek filmpje aangekondigd, met daarin een hoofdrol voor technisch directeur Jordy Zuidam. 

“Moussa behoort tot de grootste aanvallende talenten van Frankrijk", zegt Zuidam op de clubsite van FC Utrecht. "Het maakt ons trots dat hij in deze fase van zijn loopbaan voor FC Utrecht heeft gekozen. Moussa is zeker zo ambitieus als wij. We halen met hem een spits met veel power en snelheid. Hij speelt met veel energie en kan uit het niets kansen creëren. Een speler met ontzettend veel potentie.” (FOX Sports)