Uros Spajic:"Tonny Vilhena zei dat het fantastisch is om hier te spelen"

Feyenoord heeft beet en huurt verdediger Spajic

15 september 2020
Feyenoord heeft in Uros Spajic een nieuwe centrale verdediger gevonden. De 27-jarige Serviër komt voor de rest van het seizoen op huurbasis over van het Russische FK Krasnodar.

Spajic doorliep de opleiding van Rode Ster Belgrado. Hij maakte in het seizoen 2010-2011 zijn debuut in het eerste elftal van Rode Ster. In 2013 verliet hij zijn geboorteland voor een transfer naar Toulouse. Na zijn tijd in Frankrijk speelde hij zowel twee seizoenen voor Anderlecht als voor FK Krasnodar.

Zaterdag verklapte Dick Advocaat al dat Spajic deze week naar Rotterdam zou afreizen en dat Feyenoord serieus geïnteresseerd was in de verdediger. Nu is de kogel dus door de kerk. 

Spajic speelde elf interlands voor Servië. Technisch directeur Frank Arnesen is blij met zijn komst: "Het is bekend dat we graag nog een centrale verdediger wilden toevoegen aan de selectie. Met de komst van Uros Spajic is dat gelukt én voegen we niet alleen een extra optie, maar ook extra ervaring toe aan de achterste linie van de groep." 

Zodra het papierwerk voor zijn werk- en verblijfsvergunning is afgerond kan Spajic aansluiten bij het eerste elftal van trainer Advocaat. (FOX Sports)