Messi Suarez
Messi Suarez - © Pro Shots

Messi sneert bij emotioneel afscheid Suarez wederom naar clubleiding

25 september 2020
Lionel Messi heeft op emotionele wijze afscheid genomen van zijn goede vriend Luis Suárez, die naar Atlético Madrid is vertrokken. Messi laat via Instagram weten dat een clubicoon als Suárez een ander afscheid verdiend en dat hij het een verkeerde beslissing vindt van Barcelona om de Uruguayaan te laten gaan.

Een dag na het vertrek van Suárez komt de klap bij Messi extra hard aan: "Vandaag ging ik de kleedkamer binnen en viel het kwartje. Hoe moeilijk zal het zijn om niet meer alles te delen, zowel op het veld als daarbuiten. We zullen die momenten samen zo erg missen." 

"Je verdiende het niet om eruit gegooid te worden op deze manier, maar de waarheid is dat op dit moment niets me verbaast", schrijft Messi. Wederom sneert de Argentijn naar het beleid van de clubleiding, wat Messi ook al deed toen hij bekend maakte tóch bij Barcelona te blijven. 

"Je bent één van de belangrijkste spelers in de geschiedenis van de club. Het zal vreemd zijn om je in het shirt van een andere club te zien spelen. Ik hou heel veel van je. Ik zie je snel, mijn vriend", zo besluit een duidelijke Messi. (FOX Sports)