Del Fabro (bron: ADO)
Del Fabro (bron: ADO) - © FOXSports.NL

ADO Den Haag huurt speler van Juventus

2 oktober 2020
ADO Den Haag huurt Dario Del Fabro van Juventus. Del Fabro, geboren en getogen op Sardinië, is een rechtsbenige centrumverdediger van 25.

 

Del Fabro staat al jaren onder contract bij de Oude Dame, maar wist nooit zijn debuut te maken. Juventus heeft hem de afgelopen seizoenen uitgeleend aan verschillende clubs.

“We zijn heel tevreden dat we nog een centrale verdediger kunnen presenteren in de laatste week van de transferwindow”, zegt Martin Jol (Hoofd Technisch Hart) over de komst van Del Fabro. “Dario zorgt ervoor dat wij achterin wat ruimer bezet zijn na het vertrek van onder meer Tom Beugelsdijk. We heten hem van harte welkom bij onze mooie club.” 

Ook Del Fabro is verheugd met het nieuws. “Ik sta te popelen om aan dit nieuwe avontuur te beginnen. Ik ben er klaar voor om het team te helpen met mijn internationale ervaring en mijn tactische vaardigheden”, stelt de Italiaanse versterking. “Ik zie mezelf als een fysieke verdediger met uitstraling, die ervan houdt om de opbouw te verzorgen en van waarde kan zijn bij spelhervattingen.” (FOX Sports)