Ook in de interlandperiode genoeg voetbal op FOX Sports. Drie wedstrijden vanavond in Keuken Kampioen Divisie. MVV-Go Ahead Eagles werd 0-2, Almere City-Roda JC is nu bezig en Telstar-Top Oss is om 21.00 uur. Vanavond kunt u ook nog kijken naar de persconferentie van het Nederlands elftal, waarin vooruit wordt gekeken naar de interland tegen Bosnië en Herzegovina van morgen.

Frank de Boer begon als bondscoach van het Nederlands elftal met een 1-0 nederlaag tegen Mexico. In de Johan Cruijff Arena hield De Boer een aantal internationals op de bank, met het oog op de Nations League-wedstrijden tegen Bosnië en Herzegovina (zondag) en Italië (woensdag). Vanavond blikt de bondscoach samen met 17-voudig Oranje-international Frenkie de Jong vooruit naar de wedstrijd van morgen.

De persconferentie van het Nederlands elftal is vanaf 19.40 uur LIVE te zien op FOX Sports 2

Frank de Boer | FOXSports.NL
  

Keuken Kampioen Divisie

Almere City FC neemt het nu op tegen Roda JC. Almere is de nummer twee van de ranglijst en nadert koploper NAC Breda bij een overwinning tot op twee punten. Roda JC staat vijfde en weet dat het bij winst Almere passeert in de stand.

Almere City FC – Roda JC is vanaf 18.45 uur LIVE te zien op FOX Sports 1

Het slotstuk van de avond is de wedstrijd tussen Telstar en TOP Oss. Telstar noemt zich 'ongezien de beste' en voegde de daad bij het woord door de kaartverkoop te openen voor een wedstrijd waarbij geen publiek aanwezig mag zijn. Fans kunnen tegen gereduceerd tarief een virtueel toegangsbewijs kopen voor dit duel, waarmee een goed doel wordt gesteund. Voor iedereen met een kaartje (en ook voor iedereen zonder) is de wedstrijd te zien op FOX Sports.

Telstar - TOP Oss is vanaf 21.00 uur LIVE te zien op FOX Sports 1