Vriendenloterij
Vriendenloterij - © FOXSports.NL

Maatschappelijk Project Eredivisie: kies en maak kans op een mooie prijs!

14 oktober 2020
Sinds vorig seizoen geeft de Vriendenloterij ieder jaar in totaal €100.000 aan maatschappelijke projecten van drie verschillende Eredivisie-clubs. Met dit bedrag worden nieuwe projecten opgestart, zodat de clubs een steuntje in de rug kunnen bieden aan hen die dat nodig hebben en zodat de clubs hun steentje kunnen bijdragen op maatschappelijk gebied.

Maar ook jij kan meebepalen welk project een financiële injectie moet krijgen. Het proces valt onder te verdelen in vier stappen. Allereerst dienen de clubs een plan in. De jury bepaalt een top-9. Vervolgens kiest het publiek hun favoriete plan. De jury en de publieksstem bepalen de uiteindelijke top-3.

De nummer één krijgt €50.000, de nummer twee €30.000 en de nummer drie ontvangt €20.000. In de jury zitten Humberto Tan, Daan Peters en FOX Sports-presentatrice Aletha Leidelmeijer.  

Om te zien welke 9 plannen de jury heeft gekozen, klik hier. Stem NU op jouw favoriete plan en maak op die manier kans op een shirt van je favoriete club. Wie wil dat nou niet! (FOX Sports)