'Ajax polste Rijkaard als opvolger De Boer' - © FOXSports.NL

'Ajax polste Rijkaard als opvolger De Boer'

30 januari 2015
Ajax heeft Frank Rijkaard gepolst voor de eventuele opvolging van Frank de Boer. De club informeerde bij de voormalige trainer van onder meer FC Barcelona of hij daar interesse in zou hebben, maar de Amsterdammer bedankt voor de eer.
Dit bevestigt technisch directeur Marc Overmars in het Algemeen Dagblad. De Boer heeft nog een contract tot 2017 in Amsterdam. De coach gaf echter al meerdere malen aan een nieuw, buitenlands avontuur best te zien zitten. Vooral uit Engeland neemt de interesse toe. Nadat eerder Liverpool en Tottenham Hotspur achter het net visten bij De Boer, was Newcastle United de afgelopen maanden zeer geïnteresseerd in het binnenhalen van de oefenmeester. Rijkaard was voor het laatst als trainer actief als bondscoach van Saudi-Arabië. Daar werd hij in januari 2013 na een reeks van teleurstellende resultaten ontslagen. Vervolgens besloot de oefenmeester een sabbatical te nemen. Zijn naam zingt ook altijd nog rond bij FC Barcelona, waar hoofdcoach Luis Enrique op de schopstoel zit. (FOX Sports)

PSV wil een extra stadion

31 januari 2015
PSV wil een extra stadion
PSV wil op trainingscomplex De Herdgang een stadion bouwen waarin Jong PSV en het vrouwenteam van PSV hun wedstrijden kunnen afwerken. De club...