Heracles schorst Tannane en Bel Hassani
Heracles schorst Tannane en Bel Hassani - © FOXSports.NL

Heracles schorst Tannane en Bel Hassani

3 februari 2015
Heracles Almelo heeft Oussama Tannane en Iliass Bel Hassani voor twee duels disciplinair geschorst. Beide spelers missen de wedstrijden tegen FC Groningen en Willem II.
Tannane en Bel Hassani botsten afgelopen zondag met elkaar tijdens het uitduel met AZ. De tweede treffer van de thuisclub uit Alkmaar leidde tot een heftige woordenwisseling, die later weer oplaaide. De leiding van de nummer zestien van de Eredivisie vindt dergelijk gedrag niet bij de club passen en besloot het duo voor een week te schorsen. Heracles Almelo neemt het donderdag op tegen FC Groningen en gaat zondag op bezoek bij Willem II. (ANP) Heracles Almelo-FC Groningen is donderdag 5 februari vanaf 18.30 uur LIVE te zien op FOX Sports 1, foxsports.nl en de FOX Sports NL apps. Willem II-Heracles Almelo is zondag 8 februari vanaf 14.30 uur LIVE te zien op FOX Sports 3, foxsports.nl en de FOX Sports NL apps.

AZ zes weken zonder Ortiz

3 februari 2015
AZ zes weken zonder Ortiz
Trainer John van den Brom van AZ kan zes weken niet beschikken over Celso Ortiz. De middenvelder is dinsdag in het Medisch Centrum Alkmaar succesvol...