fallback image
fallback image - © FOXSports.NL

Hoe werkt FOX Sports GO voor Ziggo (voorheen UPC) klanten?

27 juni 2015

Als je een FOX Sports-abonnement hebt via Ziggo (voorheen UPC) dan kan je ook gratis gebruik maken van FOX Sports GO. Je hoeft daarvoor alleen in te loggen met je Mijn-Ziggo gegevens. Dit kan door op de website www.foxsports.nl rechtsboven te klikken op “Inloggen” en vervolgens klik je op het Ziggo-logo . In de iPhone en Android app kan je inloggen via het menu - Jouw account. Op het scherm dat opent vul je je Mijn Ziggo-gegevens in. Na het inloggen kan je gratis alle live wedstrijden, samenvattingen en goals bekijken. Vanwege technische redenen duurt het circa 5 werkdagen voordat je gebruik kunt maken van jouw GO abonnement.

Mocht je problemen ervaren om in te loggen via het Ziggo logo, registreer je dan voor een FOX Sports-account of log in met een bestaand FOX Sports-account en ga op je account pagina naar hoofdstuk 3 Activeren en klik daar op de link "Wijzig TV-aanbieder". Vervolgens selecteer je Ziggo en vul je Mijn Ziggo-gegevens in om je TV abonnement te activeren. 

Ziggo wachtwoord of gebruikersnaam vergeten? 

Je kan via de knop LOG IN naar het Ziggo inlogscherm gaan door op het logo van Ziggo te klikken. Onder de knop “Login” heb je vervolgens een paar opties om je Mijn Ziggo-gegevens aan te maken of op te vragen. Of ga naar: https://login.ziggo.nl kijk voor meer informatie op: https://www.ziggo.nl/klantenservice/apps/stappenplannen/fox-sports-gebruiken