Harde kern AC Milan wil eigen ploeg boycotten
Harde kern AC Milan wil eigen ploeg boycotten - © FOXSports.NL

Harde kern AC Milan wil eigen ploeg boycotten

20 maart 2015
Het blijft rommelen bij AC Milan. Na de vele externe kritiek van de afgelopen weken, beginnen nu ook de eigen supporters zich tegen de club te keren. De leiding van de supporterstak De Curva Sud, de harde kern, roept de fans op om de thuiswedstrijd van aanstaande zaterdag tegen Cagliari te boycotten. De supporters eisen meer duidelijkheid van het clubbestuur.
Op de officiële website van De Curva Sud is een officieel statement te lezen. "Hoeveel offers hebben wij moeten doen voor Milan? Hoe vaak hebben wij moeten sparen voor een nieuw shirt, een seizoenkaart of voor de reis naar het stadion?", vraagt de aanhang zich af. "Er is één ding dat ontbreekt, iets dat we als Milan-fans allemaal willen: duidelijkheid. We hebben zoveel vragen die we willen stellen aan eigenaar Silvio Berlusconi." “Wil je onze club nog wel terug brengen aan de top van de wereld? Als je die wens niet hebt, waarom moeten we op deze manier richting de afgrond ondergaan? We weten wat je voor ons hebt gedaan, maar dit duurt nu al te lang. We voelen ons in de steek gelaten. De tijd is gekomen om in actie te komen. We roepen iedereen op om de wedstrijd tegen Cagliari te boycotten. Daarnaast roepen we iedereen op om niet langer merchandise van AC Milan te kopen. De clubleiding moet zich alleen voelen, zoals wij ons nu ook al jaren voelen.” De harde kern van de club laat daarnaast weten dat er nieuwe maatregelen zullen volgen als de huidige niet werken. Na het verlies van afgelopen maandag tegen Fiorentina (2-1) staat Milan tiende in de Serie A. De Rossoneri lijken, net als vorig seizoen, Europees voetbal mis te lopen. (FOX Sports) AC Milan-Cagliari is zondag vanaf 20.45 uur live te zien op FOX Sports 2 en via FOX Sports GO. Nog geen abonnee? Kijk hier of koop een losse wedstrijd.

Willems: Ik ben nu een grote jongen

20 maart 2015
Willems: Ik ben nu een grote jongen
Samen met nog vijf andere spelers van PSV hoorde Jetro Willems vrijdag dat hij bij de definitieve selectie van het Nederlands elftal zit. De...