FC Twente zegt aflopende contracten formeel op
FC Twente zegt aflopende contracten formeel op - © FOXSports.NL

FC Twente zegt aflopende contracten formeel op

23 maart 2015
Andrej Rendla, Filip Bednarek, Rasmus Bengtsson, Tim Breukers, Dico Koppers, Ryo Miyaichi en Orlando Engelaar zijn door FC Twente formeel op de hoogte gebracht dat hun per 30 juni 2015 aflopende verbintenis niet wordt verlengd. Naast deze spelers moeten ook stafleden met een aflopend contract, onder wie assistent-trainer Youri Mulder, afscheid nemen van de club.
Hetzelfde geldt voor Jong FC Twente-spelers Derre Kwee, Matheus de Wit, Dario Tanda, Sven Verlaan en Alvin Daniels en de speelsters van FC Twente Vrouwen. Ook jeugdtrainers met een contract tot het einde van het seizoen zijn op de hoogte gesteld over hun toekomst. Zoals onlangs bekend werd, worden aflopende verbintenissen in principe niet verlengd. De clubleiding voert de komende periode gesprekken met de personen in kwestie. De Tukkers moeten flink bezuinigen in verband met financiële wanorde. Engelaar Engelaar gaf aan het begin van deze maand al aan serieus te overwegen om aan het einde van dit seizoen helemaal te stoppen met voetbal. De 35-jarige middenvelder maakte de gouden jaren tussen 2006 en 2008 mee, toen de bomen tot in de hemel leken te groeien in Enschede. ''Erg jammer dat dit Twente en alle mensen die de club een warm hart toedragen overkomt. Dat verdienen ze niet'', reageerde hij destijds. (FOX Sports)

Santos opgeroepen voor Venezuela

23 maart 2015
Santos opgeroepen voor Venezuela
Christian Santos mag zich voor de eerste keer in zijn carrière melden bij het nationale elftal van Venezuela. Bondscoach Noel Sanvincente heeft...