KNVB schorst Labyad voor vier wedstrijden
KNVB schorst Labyad voor vier wedstrijden - © FOXSports.NL

KNVB schorst Labyad voor vier wedstrijden

2 juni 2015
Als het aan de aanklager betaald voetbal ligt, wordt Vitesse-speler Zakaria Labyad vier wedstrijden geschorst. De middenvelder kreeg dinsdag een schikkingsvoorstel, dat hij nog dezelfde middag accepteerde.
Labyad trapte tegen het bovenbeen van Mark Uth in de beslissende play-off om Europees voetbal tegen sc Heerenveen. De overtreding werd niet gezien door scheidsrechter Bas Nijhuis. De aanklager bekeek echter beelden en vroeg verklaringen aan de betrokkenen. Aan de hand daarvan kreeg Labyad het schikkingsvoorstel. Vitesse won het duel met Heerenveen (5-2) en plaatste zich daardoor voor de Europa League volgend seizoen. Labyad zal tegen die tijd geen onderdeel uitmaken van de Gelderlandse club. De Utrechter heeft nog een contract tot medio 2017 bij Sporting Lissabon, waar hij dit seizoen van werd gehuurd, en lijkt zich op te maken voor een transfer naar een andere Europese club deze zomer. (FOX Sports/ANP)

Van Ginkel terug naar Chelsea

2 juni 2015
Van Ginkel terug naar Chelsea
AC Milan kan volgend seizoen niet meer beschikken over Marco van Ginkel. Volgens VI keert de oud-middenvelder van Vitesse na zijn tijdelijke...