AZ raakt Ortiz kwijt
AZ raakt Ortiz kwijt - © FOXSports.NL

AZ raakt Ortiz kwijt

16 mei 2015
AZ kan de rest van het seizoen niet meer beschikken over Celso Ortiz. De 26-jarige middenvelder wordt komende week geopereerd aan een scheurtje in de buitenmeniscus van zijn linkerknie. De Paraguayaan liep vrijdag op de training de blessure op.
Ortiz kwam dit seizoen tot 27 officiële wedstrijden voor AZ. Eerder stond hij enkele weken aan de kant met een gebroken onderarm. AZ is nog volop verwikkeld in de strijd om plaats drie. De Alkmaarders hebben evenveel punten als nummer drie Feyenoord (59), terwijl ook Vitesse nog kans maakt (57). AZ moet naar Excelsior, Feyenoord naar PEC Zwolle en Vitesse ontvangt FC Utrecht. Als AZ geen derde wordt, kan de ploeg van trainer John van den Brom ook geen beroep doen op Ortiz tijdens de play-offs voor Europa League-deelname. (FOX Sports) Excelsior-AZ is zondag vanaf 14.30 uur live en exclusief te zien op FOX Sports 7. Nog geen abonnee? Kijk hier of koop een losse wedstrijd.

Inter onderuit tegen Juventus

16 mei 2015
Inter onderuit tegen Juventus
Internazionale heeft in de jacht op Europees voetbal zaterdag in eigen stadion kostbare punten verspeeld door met 1-2 te verliezen van Juventus....