Oosterwijk langer bij FC Twente
Oosterwijk langer bij FC Twente - © FOXSports.NL

Oosterwijk langer bij FC Twente

10 juni 2015
In navolging van middenvelder Jelle van der Heyden heeft ook Jari Oosterwijk een nieuw contract ondertekend bij FC Twente. De 20-jarige aanvaller staat nu tot de zomer van 2017 onder contract in Enschede met een optie voor nog een seizoen.
''Het geeft mij veel vertrouwen dat ik een nieuw contract heb mogen tekenen bij FC Twente'', aldus Oosterwijk op de clubwebsite. ''Een beloning voor het harde werken, ik ben blij dat ik langer bij deze mooie club mag spelen. De laatste twee jaar heb ik als jonge speler in de Jupiler League veel ervaring opgedaan. Met name afgelopen seizoen heb ik bijna alles gespeeld en mijn doelpunten gescoord. Ik merk dat ik als speler goed gegroeid ben en vooruitgang heb geboekt.'' Oosterwijk doorliep de jeugdopleiding van FC Twente en debuteerde in het seizoen 2013/2014 met Jong FC Twente in de Jupiler League. Op 7 december 2014 maakte hij zijn debuut in de eerste selectie tijdens de uitwedstrijd tegen Vitesse (2-2). Afgelopen twee seizoenen speelde Oosterwijk vijftig wedstrijden in de Jupiler League en scoorde daarin negentien keer. (FOX Sports)

Van de Pavert blijft Superboer

10 juni 2015
Van de Pavert blijft Superboer
Ted van de Pavert speelt ook het komende seizoen voor De Graafschap. De 23-jarige verdediger verlengt zijn contract met één jaar bij de gepromoveerde...