Tyton verlaat PSV
Tyton verlaat PSV - © FOXSports.NL

Tyton verlaat PSV

24 juni 2015
De Poolse keeper Przemyslaw Tyton (28) verruilt PSV voor VfB Stuttgart. De beide clubs hebben dat woensdag gemeld. Tyton kwam in Eindhoven niet aan spelen toe. Hij keepte afgelopen seizoen op huurbasis bij het Spaanse Elche. Bij zijn nieuwe club tekent hij een contract voor twee jaar.
De international kwam in de zomer van 2011 op huurbasis van Roda JC Kerkrade naar PSV. Een jaar later werd de doelman definitief overgenomen. Hij leek in het seizoen 2011/2012 uit te groeien tot de eerste keeper maar raakte ernstig geblesseerd door een botsing met PSV-verdediger Timothy Derijck in de thuiswedstrijd tegen Ajax. Met een zware hersenschudding werd hij van het veld gedragen. Na zijn rentree kwam hij nooit meer serieus in aanmerking voor een basisplaats. Zijn beste resultaat met PSV was het winnen van de KNVB-beker als basisspeler in 2012. In totaal speelde de Pool 46 wedstrijden voor PSV. Bij Elche stond hij afgelopen seizoen 35 duels onder de lat. (ANP) De Bundesliga is komend seizoen te zien op FOX Sports.

FC Dordrecht legt Gravenberch vast

24 juni 2015
FC Dordrecht legt Gravenberch vast
FC Dordrecht heeft zich versterkt met Danzell Gravenberch. De verdediger heeft een contract voor een seizoen getekend, met een optie voor nog...