Juric namens Australië tegen Duitsland
Juric namens Australië tegen Duitsland - © FOXSports.NL

Roda trekt stekker uit soap met Juric

10 augustus 2015
De zoektocht naar aanvallende versterking duurt voort bij Roda JC. De Limburgers leken beet te hebben met de Australiër Tomi Juric, maar maandag kwam er een kink in de kabel.

“We hadden een mondelinge overeenkomst met Juric”, laat woordvoerder Rob Goossens aan FOX Sports weten. “Hij was vorige week in Kerkrade en zou morgen (dinsdag, red.) naar de club komen. Juric heeft acht mensen die zijn belangen behartigen. Eén daarvan meldde ons dat de deal niet door zou gaan. Vervolgens kregen we van een ander te horen dat hij nog wel naar Roda wilde komen.”

Die tegenstrijdige berichten zorgden ervoor dat Roda de stekker uit de onderhandelingen trok. “Het begon een soap te worden. Ondertussen is Juric wel in het vliegtuig gestapt om naar ons toe te gaan.” Er is dus een kansje dat beide partijen alsnog tot een akkoord komen. “Maar momenteel is de transfer van de baan.”

Intussen kijkt Roda verder. Goossens bevestigt dat zijn club interesse heeft in een andere Australische spits, Adam Taggart. Hij staat momenteel onder contract bij het Engelse Fulham. Ook de transfervrije Cas Peters is in beeld. (FOX Sports)

Go Ahead Eagles begint met nederlaag

10 augustus 2015
Go Ahead Eagles begint met nederlaag
Degradant Go Ahead Eagles heeft zich maandagavond bij terugkeer in de Jupiler League laten verrassen. De club uit Deventer ging in het Philips...