Dario Vujicevic
Dario Vujicevic - © Pro Shots

Heracles mist Vujicevic bij eerste duel in verbouwd stadion

14 augustus 2015
Heracles Almelo moet het zondag in de thuiswedstrijd tegen N.E.C. stellen zonder middenvelder Dario Vujicevic, die vorige week een scheurtje in de lies opliep.

Trainer John Stegeman beschikt verder over een fitte selectie voor het eerste duel in het deze zomer verbouwde stadion van de Almeloërs. Er werd onder meer een tweede ring toegevoegd waardoor de capaciteit met 4.000 plaatsen groeide tot 12.500 stoelen, die zondag bijna allemaal bezet zullen zijn.

“De club was toe aan een nieuw stadion om door te kunnen groeien”, zei Stegeman. “Het nieuwe stadion is een stimulans om hier te willen spelen. Dat geeft een goed gevoel, maar verder concentreren we ons op N.E.C. om het rotgevoel van de nederlaag bij Roda JC vorige week (3-1) weg te spoelen.”

Tim Breukers en Coen Gortemaker sloten deze week weer aan bij de groepstraining en zijn inzetbaar.

N.E.C.-trainer Ernest Faber mist in Almelo alleen de langer geblesseerde doelman Joshua Smits en aanvaller Mohamed Rayhi, al trainde de laatste deze week wel weer met de groep mee. De Zweedse aanwinst Sam Lundholm die dinsdag overkwam van AIK is speelgerechtigd en maakt mogelijk zijn debuut. De vleugelspits annex middenvelder kwam woensdag nog niet in actie in de ternauwernood gewonnen thuiswedstrijd tegen Excelsior (1-0). (ANP)