FOX Sports DOC: Van bouwput naar voetbaltempel

25 augustus 2015
Het Polman Stadion in Almelo
Het Polman Stadion in Almelo Pro Shots
Heracles Almelo-voorzitter Jan Smit is trots, enorm trots. Zijn club heeft sinds dit seizoen een vernieuwd stadion waarin 13.500 toeschouwers de duels kunnen bezoeken. De vernieuwbouw werd op de voet gevolgd en het resultaat is dinsdag te zien in FOX Sports DOC: Van bouwput naar voetbaltempel.

Ruim drie maanden geleden sloot Heracles Almelo het seizoen 2014/2015 af in het oude stadion. Go Ahead Eagles werd met 1-0 verslagen en de vakantie kon beginnen. Althans voor de spelers, want het Polman Stadion werd in de maanden daarna verder verbouwd.  

Het resultaat mag er zijn. Supporters zijn onder de indruk van de nieuwe voetbaltempel in Almelo en het onderkomen lijkt de spelers vleugels te hebben gegeven. De eerste wedstrijd in het vernieuwde stadion tegen N.E.C. werd met 3-0 gewonnen. De zege leverde voldoende vertrouwen op voor een indrukwekkend duel met Cambuur, afgelopen weekend in Leeuwarden: 1-6.

De Almeloërs zijn trots. Niet alleen op de prestaties, maar ook op het gloednieuwe stadion, het paradepaardje van Jan Smit. (FOX Sports)

FOX Sports DOC: Van bouwput naar voetbaltempel is dinsdag vanaf 22.00 uur te zien op FOX Sports 1.