Er hangt een schorsing boven het hoofd van Michiel Kramer. De aanklager betaald voetbal is een vooronderzoek gestart naar de spits van Feyenoord.

Kramer (26) deelde tijdens het uitduel met De Graafschap een duw/klap met de hand uit in het gezicht van verdediger Ted van de Pavert. De mandekker zei na afloop bij FOX Sports dat de aanvaller van de Rotterdammers een rode kaart had moeten krijgen van scheidsrechter Danny Makkelie.

De arbiter ontging het incident, bij een 1-0 voorsprong voor de Superboeren, waardoor de aanklager het voorval opnieuw kon bekijken en beoordelen. Feyenoord won de wedstrijd uiteindelijk met 1-2, mede door een doelpunt van Kramer.

Te Vrede

Tevens is de aanklager betaald voetbal een vooronderzoek gestart naar een vermeende slaande beweging van Heerenveen-speler Mitchell te Vrede, richting Ramon Zomer van Heracles Almelo.

De aanklager heeft de clubs, aanvoerders, spelers en officials om verklaringen gevraagd. Zij hebben tot dinsdag 6 oktober 12.00 uur de tijd om te reageren. (FOX Sports)

Christian Eriksen, Danish Dynamite

5 oktober 2015
Christian Eriksen, Danish Dynamite
Lukasz Fabianski heeft Christian Eriksen ongetwijfeld vaker zien aanleggen voor een vrije trap. Tóch liet de doelman van Swansea City zich zondag...