PSV begint de belangrijke wedstrijd tegen VfL Wolfsburg dinsdagavond voor de Champions League met Adam Maher op het middenveld. Maher zat afgelopen zaterdag in de competitieduel tegen De Graafschap nog op de bank.

Zijn basisplaats betekent dat Jorrit Hendrix dinsdagavond in Eindhoven genoegen moet nemen met een rol als reserve.

Maher was twee weken geleden in Wolfsburg vooral in de eerste helft een aantal keren dreigend. Verder zitten er in de opstelling van PSV-trainer Phillip Cocu geen verrassingen. Rechtsback Santiago Arias is terug nadat hij twee weken geleden was geschorst voor het duel in Duitsland.

Bij VfL Wolfsburg staat de Nederlander Bas Dost zoals verwacht in de spits. Rechtsback Christian Träsch is terug na een blessure maar begint op de bank. Sebastian Jung staat op zijn positie. Maximilian Arnold is de vervanger van aanvaller Max Kruse. De Duitse international, die in Wolfsburg een van de twee doelpunten maakte tegen PSV, is geblesseerd. (ANP)

PSV laat Wolfsburg kansloos

3 november 2015
PSV laat Wolfsburg kansloos
PSV heeft dinsdagavond in eigen huis de broodnodige punten gepakt in de groepswedstrijd tegen VfL Wolfsburg voor de Champions League. De Eindhovenaren...