Gerardo Martino heeft opnieuw een tegenslag gekregen in aanloop naar de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Brazilië en Colombia. De bondscoach van Argentinië moet naast Sergio Agüero en Lionel Messi, nu ook Carlos Tévez missen.

Tévez, die onlangs kampioen werd met Boca Juniors, kampt met een knieblessure. Daardoor mist hij de twee cruciale wedstrijden in de kwalificatiereeks richting het WK van 2018 in Rusland. De Argentijnen behaalden tot nu toe slechts één punt uit de eerste twee wedstrijden.

Javier Pastore zou een mogelijke vervanger kunnen zijn, maar ook de aanvaller van Paris Saint-Germain kampt met lichte fysieke klachten en is daardoor een vraagteken. Sergio Agüero hervatte de training al wel, maar is nog niet wedstrijdfit. De spits van Manchester City liep de blessure op 8 oktober op in de interland van Argentinië tegen Ecuador (2-0 nederlaag) en kwam sindsdien niet meer in actie.

Toch kan Martino tegen Brazilië (13 november) en Colombia (17 november) nog altijd beschikken over aanvallers als Gonzalo Higuaín, Ángel Di María, Ezequiel Lavezzi, Ángel Correa en Nicolas Gaitan. (FOX Sports)

Fenomeen Vardy valt in de prijzen

10 november 2015
Fenomeen Vardy valt in de prijzen
Jamie Vardy, nog niet zo heel lang geleden nog actief op het achtste niveau van Engeland, is uitgeroepen tot Speler van de Maand in de Premier...