Nicolas Isimat-Mirin en Jeffrey Bruma.
Nicolas Isimat-Mirin en Jeffrey Bruma. - © Pro Shots

Isimat vervangt Bruma in centrum PSV

19 december 2015
Nicolas Isimat is zaterdagavond de verwachte vervanger van Jeffrey Bruma in het centrum van de verdediging van PSV in het thuisduel met PEC Zwolle. Bruma mist de laatste competitiewedstrijd van PSV voor de winterstop omdat hij woensdag in de bekerontmoeting met Heracles Almelo geblesseerd raakte.

Maxime Lestienne zit voor het eerst sinds eind september weer bij de wedstrijdselectie van PSV-trainer Phillip Cocu. De Belg was lange tijd uit de roulatie omdat zijn ouders kort na elkaar overleden. Lestienne begint op de bank en zit onder andere naast Luciano Narsingh die na een blessure weer inzetbaar is. Reservekeeper bij PSV is Luuk Koopmans omdat Remko Pasveer geschorst is na zijn rode kaart in het duel met Heracles.

Bij de bezoekers maakt Gustavo Hebling zijn debuut in de basis. Trainer Ron Jans heeft de Braziliaanse middenvelder nodig omdat veel van zijn spelers niet beschikbaar zijn. Bart van Hintum, Rick Dekker, Sheraldo Becker en Abdel el Hasnaoui zijn geblesseerd en Thomas Lam is geschorst. (ANP)

Di Maria grote man bij PSG

19 december 2015
Di Maria grote man bij PSG
Het moet wel heel raar lopen als Paris Saint-Germain niet voor het vierde seizoen op rij de landstitel gaat veroveren. De koploper in Frankrijk...