Colin Kazim-Richards
Colin Kazim-Richards - © Pro Shots

Colin Kazim-Richards bedreigt journalist en mist PSV

15 januari 2016
Feyenoord-spits Colin Kazim-Richards zit niet in de selectie voor de topper van zondag tegen PSV vanwege 'intimiderend gedrag' richting een verslaggever van het Algemeen Dagblad.

"De speler heeft te horen gekregen dat hij zich maandagochtend moet melden in de Kuip", aldus de Rotterdammers in een verklaring.

Vlak voordat het praatje van trainer Giovanni van Bronckhorst in de perskamer zou beginnen, kreeg de spits het in een ruimte ernaast met de schrijver aan de stok. De geboren Engelsman wilde weten wie de bronnen waren voor een verschenen artikel van de desbetreffende journalist.

In het Algemeen Dagblad viel afgelopen week te lezen dat een flink aantal mensen binnen Feyenoord zich steeds meer zou storen aan het gedrag van Kazim. De spits zou er steeds minder vrienden aan over houden. Vooral off the record vielen er klachten door de journalist te noteren.

Kazim-Richards ging vrijdag verhaal halen bij de verslaggever. Hij zei onder meer tegen hem: ''Ik wacht om twee uur buiten op je", en "Nog één stap dichterbij en je gaat slapen."

Een paar uur na het incident besloot Feyenoord Kazim alsnog te straffen. (FOX Sports)