Lex Immers
Lex Immers - © Pro Shots

Lex Immers op huurbasis naar Cardiff City

21 januari 2016
Lex Immers speelt de rest van het seizoen op huurbasis voor Cardiff City. De club uit de Championship bevestigde donderdag de komst van de Feyenoorder.

De 29-jarige aanvallende middenvelder sluit direct aan bij de spelersgroep en kan zaterdag, indien het papierwerk in orde is, debuteren tegen Rotherham United.

"Lex is een heel goede aanwinst en heeft de technische kwaliteit en snelheid waar we naar op zoek waren. En nog belangrijker, hij heeft scorend vermogen”, aldus directeur Ken Choo.

"Ik ben heel blij om van een van de grootste ploegen van Nederland naar de grootste ploeg van Wales te gaan", reageert Immers op de website van Cardiff City. "Ik wilde altijd graag in Groot-Brittannië spelen en kijk ernaar uit om dat bij Cardiff City te gaan doen."

Immers, die bij Feyenoord nog een contract heeft tot medio 2017, kwam dit seizoen tot zes competitieduels voor de Rotterdammers. "Hij wil graag meer aan spelen toekomen dan dit seizoen bij Feyenoord het geval is", laat technisch directeur Martin van Geel weten op de site van de club.

"Die kans willen we hem graag bieden. Ook omdat Lex zich bij Feyenoord altijd een echte prof heeft getoond, terwijl de situatie voor hem de afgelopen maanden niet altijd even makkelijk was. Wij wensen hem de komende periode veel succes bij Cardiff." (FOX Sports)