Stan Valckx
Stan Valckx - © Pro Shots

Verbaasde Valckx per direct weg uit Cyprus

12 februari 2016
Stan Valckx is weg als technisch manager bij Anorthosis Famagusta. De oud-international meldt tegenover FOX Sports dat de Cypriotische club het initiatief heeft genomen om uit elkaar te gaan.

"Ze waren niet zo tevreden over de resultaten en het voetbal moest wat beter", aldus Valckx, die inmiddels is teruggekeerd in Nederland. Het avontuur van de Limburger duurde hierdoor maar kort: hij bekleedde pas sinds een half jaar zijn functie bij Anorthosis.

"Ik ben wel een beetje verbaasd, we stonden er goed voor", laat Valckx weten. "Al kan iedere wedstrijd daar je laatste zijn." Anorthosis, vorig jaar vijfde, staat momenteel derde in de competitie. De ploeg, die twee punten minder bezit dan koploper APOEL, plaatste zich inmiddels voor de play-offs.

"Ik had het niet willen missen", blikt Valckx terug. "Ik heb zes maanden veel lol en succes gehad, alleen was het de laatste tijd minder gezellig." Valckx bekleedde eerder beleidsfuncties bij Shenghai Shenhua, Wisla Kraków en zijn oude club VVV-Venlo. (FOX Sports)

 

Gerelateerd