De beslissing in de kwartfinale van de FA Cup tussen Manchester United en West Ham United is nog niet gevallen. Op Old Trafford eindigde het duel in een remise: 1-1.

Het mooiste moment van de middag kwam ongetwijfeld van de voet van West Ham-middenvelder Dimitri Payet. De Fransman, in de competitie goed voor acht goals en zeven assists, was met een prachtige rake vrije trap belangrijk voor de Londenaren. Anthony Martial zorgde er in de 83e minuut voor dat United nog mag dromen van FA Cup-winst. 

In het eerste bedrijf ontliepen beide ploegen elkaar weinig. West Ham en Manchester United staan in de Engelse competitie respectievelijk op een vijfde en zesde plek en dat was op het veld terug te zien. Verder dan speldenprikjes voor het vijandelijke doel kwamen de teams niet. West Ham wist wel enkele keren dreigend te worden via linksback Aaron Cresswell. Zijn scherpe voorzetten werden echter niet verzilverd door Andy Carroll en Emmanuel Emenike. 

Penalty's 
Na rust claimden beide ploegen tevergeefs een strafschop. Eerst was het West Ham-verdediger Winston Reid die de bal met de arm toucheerde in het strafschopgebied. Even later ging aan de overkant Payet naar de grond na een tackle van Marcos Rojo. Scheidsrechter Martin Atkinson schatte de situaties goed in en legde de bal aan beide kanten niet op de stip. 

De bevliegingen van Payet en Martial zorgden ervoor dat er toch nog wat te beleven viel in het Theatre of Dreams. In de replay mogen de ploegen uitmaken wie zich voegt bij halve finalisten Watford, Everton en Crystal Palace. (FOX Sports)