Programma's

FOX Sports Vandaag

FOX Sports Vandaag

Het belangrijkste (inter)nationale sportnieuws, dagelijks om 19.30 en 23.00 uur. In FOX Sports Vandaag word je op FOX Sports 1 in een half uur volledig bijgepraat aan de hand van samenvattingen, reportages, interviews en updates. Op Eredivisiedagen kunnen de tijden afwijken.

De Eretribune

De Eretribune

Iedere Eredivisiezaterdag zie je van 18.00 tot 23.00 uur De Eretribune op FOX Sports. Presentatoren Jan Joost van Gangelen en Aletha Leidelmeijer ontvangen elke week twee van onze vaste analisten waaronder Marco van Basten. Vaak aangevuld met actuele gasten en altijd met swingende beats van Glenn Helder.

Goedemorgen Eredivisie

Goedemorgen Eredivisie

De ideale voetbalzondag begint om 10.00 uur op FOX Sports. Presentator Milan van Dongen kijkt samen met Hans Kraay Jr. en de hoofdrolspelers uit de voetbalwereld tot 12.00 uur terug op de wedstrijden van het weekend - en vooral ook vooruit naar de duels van zondag. Fresia Cousiño Arias doet verslag vanuit het stadion van het eerste zondag duel.
Eredivisie op Zondag

Eredivisie op Zondag

Op zondag maakt FOX Sports ruim baan voor de Eredivisie met van 12.00 tot 18.45 uur drie of vier live wedstrijden. Vanuit de studio en de stadions zorgen onze presentatoren, analisten, commentatoren en verslaggevers ervoor dat je niets mist.

Dit Was Het Weekend

Dit Was Het Weekend

In Dit Was Het Weekend worden vanaf 18.50 uur de belangrijkste en opvallendste zaken van het Eredivisieweekend geduid door Milan van Dongen of Jan Joost van Gangelen en twee FOX Sports-analisten.
Voetbal op Vrijdag (schakelprogramma)

Voetbal op Vrijdag (schakelprogramma)

Op de volle voetbalvrijdagavonden zie je op FOX Sports 1 het schakelprogramma met alle goals en hoogtepunten uit de Keuken Kampioen Divisie en de wedstrijden die op dat moment in de Eredivisie en Bundesliga worden gespeeld. Gepresenteerd door Pascal Kamperman of Toine van Peperstraten en met analyses van Hans Kraay Jr.
Voetbalpraat

Voetbalpraat

Van maandag tot en met donderdag laten vier presentatoren, analisten, commentatoren en/of journalisten een uur lang alle hoofd- én randzaken uit de voetbalwereld de revue passeren in Voetbalpraat. Ook te beluisteren als podcast.
Club TV

Club TV

Ook dit seizoen komen fans via FOX Sports nog dichter bij hun club dankzij Club TV. De uitzendingen van de traditionele top-3 zijn te zien op maandag (Ajax, Feyenoord en PSV), dinsdag (PSV en Feyenoord) en vrijdag (Ajax en Feyenoord).

Onze Competities

Eredivisie

Eredivisie

FOX Sports is de thuisbasis van het Nederlandse voetbal en zendt alle wedstrijden uit de Eredivisie én de aansluitende play-offs live uit. Volg de wedstrijden, analyses en het laatste nieuws op tv en via FOX Sports GO. 

Keuken Kampioen Divisie

Keuken Kampioen Divisie

Op vrijdagavond wordt minimaal een wedstrijd uit de Keuken Kampioen Divisie live uitgezonden op FOX Sports. Daarnaast is een schakelprogramma te zien met daarin de hoogtepunten uit o.a. de overige Keuken Kampioen Divisie-wedstrijden. Ook op maandagavond zie je een wedstrijd uit de Keuken Kampioen Divisie live op FOX Sports.
TOTO KNVB Beker

TOTO KNVB Beker

Bekervoetbal staat garant voor grote verrassingen en boordevol spektakel. Vanaf de eerste ronde zendt FOX Sports zes wedstrijden per speelronde live uit. En vanaf de kwartfinale tot en met de finale in de Kuip mis je zelfs geen minuut van de strijd om de TOTO KNVB Beker.

Johan Cruijff Schaal

Johan Cruijff Schaal

Ieder jaar wordt de seizoensouverture gespeeld door de regerend landskampioen tegen de bekerwinnaar. Deze wedstrijd, de Johan Cruijff Schaal, wordt een week voor de start van de competitie gespeeld in het stadion van de Eredivisiewinnaar en is live te zien op FOX Sports.
Tweede Divisie

Tweede Divisie

Volg de beste amateurs van Nederland in de Tweede Divisie. Iedere zaterdagmiddag zie je een wedstrijd live op FOX Sports 1. Op zondag zie je in de highlights show de samenvattingen van alle duels uit die speelronde.

Europa League

Europa League

Ook het tweede clubtoernooi van Europa is tegenwoordig het speelveld van voetbalreuzen en internationale cupfighters. Op een avondje Europa League zie je bij FOX Sports de mooiste wedstrijden live en komen in de highlights show alle doelpunten van die avond voorbij.

Bundesliga

Bundesliga

De meest scorende topcompetitie van Europa zie je op FOX Sports: de Bundesliga. Traditioneel het speelveld van uitblinkende Nederlanders, met volle stadions en 90 minuten lang actie. Alle Bundesliga-wedstrijden zie je live op tv of via FOX Sports GO.

MLS

MLS

De Amerikaanse voetbalcompetitie is hot! Met Nederlandse trainers, wereldsterren op het veld en clubs die zich razendsnel ontwikkelen tot toppers in de Verenigde Staten. FOX Sports zendt live de mooiste wedstrijden uit de competitie uit, net als de altijd spannende play-offs in de MLS Cup.
Internationaal voetbal

Internationaal voetbal

Naast de Bundesliga en de MLS ben je bij FOX Sports aan het juiste adres voor gepassioneerd en spectaculair buitenlands voetbal, met o.a. de 2. Bundesliga, de Copa Libertadores en de Copa Sudamericana en verschillende Europese bekerfinales.
ATP / WTA tennis

ATP / WTA tennis

De beste tennissers ter wereld gaan het hele jaar door op tournee en FOX Sports is erbij. Mis niets van de mooiste ATP- en WTA-toernooien, met sporthelden als Roger Federer, Rafael Nadal, Serena Williams, de aanstormende talenten en natuurlijk onze eigen Kiki Bertens.
Amerikaanse sporten

Amerikaanse sporten

FOX Sports is jouw zender voor de grootste Amerikaanse sporten, zoals de NFL, MLB, college football en de NHL. Met in februari live het grootste eendaagse sportevenement ter wereld: de Super Bowl.

De mensen van FOX Sports

Presentatoren:

Jan Joost van Gangelen

Jan Joost van Gangelen

Milan van Dongen

Milan van Dongen

Aletha Leidelmeijer

Aletha Leidelmeijer

Pascal Kamperman

Pascal Kamperman

Cristian Willaert

Cristian Willaert

Fresia Cousiño Arias

Fresia Cousiño Arias

Toine van Peperstraten

Toine van Peperstraten

Hélène Hendriks

Hélène Hendriks

Analisten:

Hans Kraay jr.

Hans Kraay jr.

Kenneth Perez

Kenneth Perez

Ronald de Boer

Ronald de Boer

Marco van Basten

Marco van Basten

Arnold Bruggink

Arnold Bruggink

Kees Kwakman

Kees Kwakman

Hedwiges Maduro

Hedwiges Maduro

Mario Been

Mario Been