Veelgestelde vragen

FOX Sports GO is geen app maar een online service waarmee je op de website FOXSports.nl en FOX Sports app toegang krijgt tot de live-kanalen, wedstrijden, programma-gemist sectie en andere video's!

Als je een TV-abonnement hebt met FOX Sports is de service van FOX Sports GO gratis! Om toegang hiertoe te krijgen dien je FOX Sports GO te activeren.

FOX Sports GO activeren

Je activeert FOX Sports GO heel eenvoudig. Volg hieronder het stappenplan:

  1. Maak gratis een FOX Sports-account aan via: jouw.foxsports.nl/registreren.

  2. Bij het aanmaken van jouw FOX Sports-account ontvang je ter verificatie een e-mail op het door jou opgegeven e-mailadres. Via de link in deze e-mail dien je jouw account definitief te activeren. Let op: Het kan voorkomen dat deze e-mail in je ongewenste mail belandt.

  3. Log vervolgens in met je FOX Sports account via jouw.foxsports.nl/login.

  4. Klik in het vervolgscherm op "activeer FOX Sports GO via je TV-aanbieder".

  5. Klik op "wijzig je TV-aanbieder". Kies vervolgens in de lijst jouw TV-aanbieder waar je een FOX Sports tv-abonnement hebt afgesloten en doorloop de vervolgstappen.

  6. Als nu alles goed is verlopen, zie je op jouw.foxsports.nl/account onder het kopje abonnement jouw TV-abonnement staan.

Klaar om online te kijken!
Als je het stappenplan succesvol hebt doorlopen is FOX Sports GO geactiveerd en kun je wedstrijden, programma's of TV-kanalen bekijken via FOXSports.nl of de FOX Sports app! Met een FOX Sports Compleet-abonnement heb je toegang tot alle video's en livestreams. Met een Eredivisie- of International pakket heb je toegang tot de video's en livestreams die horen bij jouw abonnement.

Toch problemen?
Ondervind je tijdens dit stappenplan problemen? Neem dan direct contact op met onze klantenservice.

Op FOX Sports 1 is een selectie van de beste FOX Sports-programma’s te zien, met uiteraard ook elke week een aantal live-wedstrijden uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker en UEFA Europa League. Regelmatig worden er op FOX Sports 1 ook wedstrijden van Ajax, Feyenoord of PSV uitgezonden, maar niet allemaal.

Wil je niets missen? Word abonnee en zie alle Eredivisie-wedstrijden op FOX Sports 1, 2 of 3.

Meer weten over FOX Sports 1? Ga naar de zenderpagina

Het kan voorkomen dat je op meerdere plaatsen bent ingelogd met 1 account. Omdat je alleen binnen 1 IP adres (huishouden) live kunt kijken op meerdere apparaten, kan het voorkomen dat de livestream regelmatig wordt onderbroken. De beste oplossing voor dit probleem is om direct je wachtwoord te wijzigen.

 

 

Ja, dat kan bij onderstaande digitale TV aanbieders. We hebben voor je opgezocht bij welke digitale TV aanbieders dit mogelijk is, dan wel per dag of event. Staat jouw TV aanbieder er niet bij? Neem dan een abonnement, klik hier, of kijk eens op de kaart waar je FOX Sports in een kroeg bij jou in de buurt kunt kijken! Klik hier om naar de FOX Sports Locator te gaan. 

  • Klik hier om een dagpas bij Ziggo aan te schaffen.
  • Klik hier om een losse wedstrijd bij KPN aan te schaffen
  • Klik hier om een losse wedstrijd bij Telfort aan te schaffen.
  • Als klant van XS4ALL heb je ook de mogelijkheid om een losse wedstrijd te huren. Dit doe je via de kanalen 261 tot en met 271.

Check de pagina van jouw provider om te zien hoe je een dagpas, losse wedstrijd of event activeert. 

 

Door een aanpassing aan het technische platform waar foxsports.nl en de FOX Sports NL-apps gebruik van maken, zijn vanaf 1 juli 2020 de apps voor smart-tv’s helaas niet meer beschikbaar. Uiteraard blijven de FOX Sports NL-apps op iOS en Android wel actief. Vanuit deze apps blijft het mogelijk om naar FOX Sports te kijken op uw televisie via Chromecast of Airplay.