Veelgestelde vragen

Dit kan op verschillende manieren. Een aantal tv-toestellen ondersteunt de Smart TV app van FOX Sports. Momenteel zijn dat de Samsung Smart TV’s vanaf jaargang 2016 en Philips Android TV’s vanaf jaargang 2016. Deze Smart TV-apps worden aan het begin van het voetbalseizoen 2018/'19 vernieuwd, waardoor het voor kan komen dat deze voor jou nog niet beschikbaar zijn.

Een andere optie is om via de mobiele FOX Sports NL app de livestreams naar het scherm te brengen via Google Chromecast of Apple TV. Open hiervoor de FOX Sports app. Kies een livestream en druk op het Chromecast of Airplay icoon om het beeld naar je tv te streamen.

Ook kun je je computer aansluiten op je televisie via bijvoorbeeld een HDMI-aansluiting. Hierdoor zie je de streams die je opent op FOXSports.nl via je computer, ook op je TV-scherm.

Heb je een abonnement op FOX Sports via je tv-aanbieder, bijvoorbeeld Ziggo of KPN? Dan kunt u ook via de app van je tv-aanbieder, bijvoorbeeld Ziggo GO, de zenders van FOX Sports streamen naar je tv.

Het kan voorkomen dat je op meerdere plaatsen bent ingelogd met 1 account. Omdat je alleen binnen 1 IP adres (huishouden) live kunt kijken op meerdere apparaten, kan het voorkomen dat de livestream regelmatig wordt onderbroken. De beste oplossing voor dit probleem is om direct je wachtwoord te wijzigen.

 

FOX Sports GO is geen app maar een online service waarmee je op de website en app van FOX Sports toegang krijgt tot alle live kanalen en video’s. Je activeert GO heel eenvoudig. Ga naar foxsports.nl/go of download en open de FOX Sports NL-app.

Maak eerst een FOX Sports account aan als je die nog niet hebt (log vervolgens in en volg de instructies). 

Wat is een FOX Sports account?

Met een eenvoudig aan te maken, gratis FOX Sports-account kun je genieten van extra’s en services zoals:
• FOX Sports GO voor live wedstrijden, samenvattingen en video’s
• De nieuwsbrief
• Personalisatie van de app en website met jouw voorkeuren
• Koppeling van je smart-tv of Apple-tv 4
• Wijziging van je gegevens
• Informatie over de status van je abonnement of dagpas 

Let op! Bij het aanmaken van een FOX Sports-account ontvang je ter verificatie een e-mail op het door jou opgegeven e-mailadres. Via de link in deze e-mail dien je jouw account definitief te activeren. 

Het kan voorkomen dat deze e-mail in je ongewenste mail belandt. Je FOX Sports-account kun je hier aanmaken: https://jouw.foxsports.nl/registreren.

Ja, dat kan via sommige digitale TV aanbieders. We hebben voor je opgezocht bij welke digitale TV aanbieders dit mogelijk is, dan wel per dag of event. Staat jouw TV aanbieder er niet bij, kijk dan eens op de kaart waar je FOX Sports in een kroeg bij jou in de buurt kunt kijken! https://www.foxsports.nl/locator

Caiway: https://www.caiway.nl/klantenservice/televisie-en-radio/pay-event
KPN: https://www.kpn.com/televisie/pakketten/live-voetbal.htm
ZIGGO: https://www.ziggo.nl/entertainment/sport/dagpas-bestellen
TELFORT: https://www.telfort.nl/persoonlijk/service/losse-sportwedstrijd-bestellen-met-live-sport.htm
XS4ALL: Als klant van XS4ALL heb je ook de mogelijkheid om een losse wedstrijd te huren. Dit doe je via de kanalen 261 tot en met 271.
 

FOX Sports is sinds 1 april 2018 ook in de EU te ontvangen, zo hoef je de wedstrijden niet meer te missen! 

Vanwege de afspraken over de buitenlandrechten kun je FOX Sports alleen in de EU ontvangen. Het is mogelijk om binnen de EU live wedstrijden of video’s te bekijken via www.foxsports.nl of de FOX Sports NL-app. 

Als je een buitenlands IP-adres hebt buiten de EU, terwijl je in Nederland woont, kun je helaas geen FOX Sports via internet kijken. Vraag je lokale aanbieder voor de mogelijkheden in jouw regio.