Veelgestelde vragen

Voor uitzending van de TOTO KNVB Beker heeft de KNVB contractuele afspraken gemaakt met FOX Sports. Op basis daarvan is het FOX Sports niet toegestaan om meer dan 2 wedstrijden per bekeravond live uit te zenden.

De keuze van de wedstrijden zijn een redactionele keuze en worden in de regel gemaakt op basis van het affiche.

Soms komt het voor dat dezelfde wedstrijd live is te zien op twee kanalen. Dit is dan nodig om de flexibiliteit te hebben om in geval van een verlenging de wedstrijd op FOX Sports 2 of 3 af te maken, terwijl er op FOX Sports 1 een nieuwe wedstrijd begint.

 

Het kan voorkomen dat je op meerdere plaatsen bent ingelogd met 1 account. Omdat je alleen binnen 1 IP adres (huishouden) live kunt kijken op meerdere apparaten, kan het voorkomen dat de livestream regelmatig wordt onderbroken. De beste oplossing voor dit probleem is om direct je wachtwoord te wijzigen.

 

FOX Sports GO is geen app maar een online service waarmee je op de website FOXSports.nl en FOX Sports app toegang krijgt tot de live-kanalen, wedstrijden, programma-gemist sectie en andere video's!

Als je een TV-abonnement hebt met FOX Sports is de service van FOX Sports GO gratis! Om toegang hiertoe te krijgen dien je FOX Sports GO te activeren.

FOX Sports GO activeren

Je activeert FOX Sports GO heel eenvoudig. Volg hieronder het stappenplan:

  1. Maak gratis een FOX Sports-account aan via: jouw.foxsports.nl/registreren.

  2. Bij het aanmaken van jouw FOX Sports-account ontvang je ter verificatie een e-mail op het door jou opgegeven e-mailadres. Via de link in deze e-mail dien je jouw account definitief te activeren. Let op: Het kan voorkomen dat deze e-mail in je ongewenste mail belandt.

  3. Log vervolgens in met je FOX Sports account via jouw.foxsports.nl/login.

  4. Klik in het vervolgscherm op "activeer FOX Sports GO via je TV-aanbieder".

  5. Klik op "wijzig je TV-aanbieder". Kies vervolgens in de lijst jouw TV-aanbieder waar je een FOX Sports tv-abonnement hebt afgesloten en doorloop de vervolgstappen.

  6. Als nu alles goed is verlopen, zie je op jouw.foxsports.nl/account onder het kopje abonnement jouw TV-abonnement staan.

Klaar om online te kijken!
Als je het stappenplan succesvol hebt doorlopen is FOX Sports GO geactiveerd en kun je wedstrijden, programma's of TV-kanalen bekijken via FOXSports.nl of de FOX Sports app! Met een FOX Sports Compleet-abonnement heb je toegang tot alle video's en livestreams. Met een Eredivisie- of International pakket heb je toegang tot de video's en livestreams die horen bij jouw abonnement.

Toch problemen?
Ondervind je tijdens dit stappenplan problemen? Neem dan direct contact op met onze klantenservice.

Ja, dat kan voor TV. Hieronder zie je de lijst van TV-aanbieders die losse wedstrijden of dagpassen aanbieden:

Online dagpas
Buiten een aantal acties met partners gedurende het seizoen, zijn er geen losse online dagpassen verkrijgbaar.

FOX Sports is sinds 1 april 2018 ook in de EU te ontvangen, zo hoef je de wedstrijden niet meer te missen! 

Vanwege de afspraken over de buitenlandrechten kun je FOX Sports alleen in de EU ontvangen. Het is mogelijk om binnen de EU live wedstrijden, programma's of video’s te bekijken via www.foxsports.nl of de FOX Sports NL-app. 

Als je een buitenlands IP-adres hebt buiten de EU, terwijl je in Nederland woont, kun je helaas geen FOX Sports via internet kijken.