Veelgestelde vragen

FOX Sports op TV kijken

FOX Sports is een digitaal kanaal. Beschik je nog over een analoge televisie-aansluiting? Dan heb je eerst digitale TV, aangeboden door je TV aanbieder (bijvoorbeeld KPN, Ziggo, Canal Digital etc.) nodig.

Vervolgens sluit je een abonnement af op FOX Sports. Dit kan ook via je TV aanbieder of via https://campagnes.foxsports.nl/abonneren. Zodra je een abonnement hebt op FOX Sports kun je genieten van alle (live) sport.

De TV aanbieders stellen zelf de abonnementsprijs van FOX Sports (Eredivisie, International of Compleet) vast. Kijk op https://campagnes.foxsports.nl/abonneren voor de actuele prijzen en voorwaarden of neem voor meer informatie contact op met je TV aanbieder (bijvoorbeeld Ziggo, KPN).

 

Ja, dat kan bij onderstaande digitale TV aanbieders. We hebben voor je opgezocht bij welke digitale TV aanbieders dit mogelijk is, dan wel per dag of event. Staat jouw TV aanbieder er niet bij? Neem dan een abonnement, klik hier, of kijk eens op de kaart waar je FOX Sports in een kroeg bij jou in de buurt kunt kijken! Klik hier om naar de FOX Sports Locator te gaan. 

  • Klik hier om een dagpas bij Ziggo aan te schaffen.
  • Klik hier om een losse wedstrijd bij KPN aan te schaffen
  • Klik hier om een losse wedstrijd bij Telfort aan te schaffen.
  • Als klant van XS4ALL heb je ook de mogelijkheid om een losse wedstrijd te huren. Dit doe je via de kanalen 261 tot en met 271.

Check de pagina van jouw provider om te zien hoe je een dagpas, losse wedstrijd of event activeert. 

 

Dat zouden we heel jammer vinden, maar als je je FOX Sports abonnement wilt opzeggen kun je dit doen bij je TV-aanbieder.

Een overzicht van de websites van alle TV-aanbieders vind je op https://campagnes.foxsports.nl/abonneren.

Ja. FOX Sports heeft ook uitzendingen op het open net. Elke maandag en vrijdag én tijdens speelronden van de TOTO KNVB Beker zendt FOX Sports programma's uit op het open net van FOX (de seriezender).

 

Waar zie je FOX Sports op het open net? 

De seriezender FOX zit bij Ziggo op kanaal 11 en bij KPN op kanaal 14. Heb je een andere TV-aanbieder? Kijk dan hier op de website van FOX waar de zender te zien is.

 

Wat zendt FOX Sports op het open net uit?

 

Maandag

18:00 Tweede Divisie highlights

19:30 FOX Sports Vandaag

20:00 Keuken Kampioen Divisie livewedstrijd

22:00 Natafelen

23:00 FOX Sports Vandaag

23:30 Tweede Divisie Highlights

 

Vrijdag

18:00 FOX Sports documentaire

18:30 PSV TV / Feyenoord TV / Ajax TV

19:30 Keuken Kampioen Divisie Schakelprogramma

22:00 Keuken Kampioen Divisie Highlights

23:00 FOX Sports documentaires

 

Donderdag (alleen tijdens speelronden TOTO KNVB Beker)

18:30 TOTO KNVB Beker dinsdag en woensdag

20:15 TOTO KNVB Beker voorbeschouwing

20:45 TOTO KNVB Beker livewedstrijd

23:00 TOTO KNVB Beker samenvattingen donderdag

 


De Eredivisiewedstrijden zijn te zien op FOX Sports 1, FOX Sports 2 en FOX Sports 3.

Slotfase Eredivisie
In de slotfase van de competitie worden er negen Eredivisieduels tegelijkertijd gespeeld. Dan zijn er drie wedstrijden op FOX Sports 1, FOX Sports 2 en FOX Sports 3. De overige zes wedstrijden zijn te zien op een online-kanaal, waartoe alle FOX Sports Eredivisie-abonnees uiteraard gratis toegang toe hebben. De online-kanalen zijn te vinden via www.foxsports.nl of de FOX Sports app.