Vlnr: Rafael van der Vaart, Nigel de Jong, Robin van Persie, Klaas-Jan Huntelaar en Mark van Bommel in actie voor Oranje in 2012

Van der Vaart: Van Persie en Huntelaar beter dan wat er nu speelt

9 november 2016

Rafael van der Vaart, tegenwoordig onder contract bij het Deense FC Midtjylland, zegt het 'jammer' te vinden dat spelers als Robin van Persie en Klaas-Jan Huntelaar niet meer in beeld zijn bij bondscoach Danny Blind.

De keuzeheer van Oranje laat beide spitsen al maanden links liggen en kiest voor Vincent Janssen, Luuk de Jong en Bas Dost. Dat snapt Van der Vaart, die zelf in november 2013 voor het laatst in actie kwam voor het Nederlands elftal, niet. "Ik vind het jammer. Kijk, ik heb geen recht van spreken, want ik heb weinig gespeeld. Maar Van Persie en Huntelaar, waarom zou je die afschrijven? Zij zijn altijd beter dan wat er nu speelt."

Voor het programma Made In Eredivisie reisde FOX Sports-presentator Kees Jansma rond om de voormalige sterren van onze vaderlandse competitie aan de tand te voelen. De interviews zullen tijdens de winterstop te zien zijn. (FOX Sports)

Meer

Laatste Video's

Meer

aanbevolen

Meer

meest bekeken

Gerelateerd