RVP

Van Persie twijfelt: "In mijn hart wil ik nog vijf jaar blijven voetballen"

22 april 2018

Voor het eerst in zijn loopbaan won Robin van Persie een Nederlandse prijs met Feyenoord. De ervaren spits had met een treffer een aandeel in de winst op AZ (0-3).

"Vijftien jaar geleden speelde ik met Feyenoord een bekerfinale tegen FC Utrecht. We kregen toen een ongelooflijk pak rammel", doelde hij op een nederlaag van 4-1. "Gelukkig hebben we nu wel gewonnen."

Van Persie was met zijn treffer belangrijk voor zijn ploeg, maar werd 25 minuten voor tijd wel naar de kant gehaald. "Ik ben eigenlijk nooit helemaal pijnvrij", reageert de aanvaller. "Ik doe er altijd alles aan om te kunnen spelen, maar het wordt wel steeds lastiger."

Van Persie weet daarom ook nog niet of hij volgend jaar nog actief zal zijn als speler. "In mijn hart wil ik nog vijf jaar voetballen. Maar de komende weken gaan we kijken of Feyenoord het nog leuk vindt en of ik het nog leuk vind."

"Ik moet reëel zijn, soms is het een struggle. Ik doe er alles aan, maar soms hapert het (lichaam, red.) wat. Het herstel duurt soms langer dan ik zou willen."

"We gaan het zien, we gaan binnenkort praten. Maar ik heb tot nu toe erg genoten." (FOX Sports)

Meer

Laatste Video's

Meer

aanbevolen

Meer

meest bekeken