Leukste voetbalkroeg-19

De Leukste Voetbalkroeg van 2019

14 januari 2019

De Leukste Voetbalkroeg van Nederland '19 is Tapperij Tijdloos uit Papendrecht. 

Vorige maand werd Tapperij Tijdloos al uitgeroepen tot provinciewinnaar dankzij stemmen van het publiek. De vakjury, bestaande uit onder andere FOX Sports-presentatrice Aletha Leidelmeijer en Lars van Velsum van FC Afkicken, heeft na een mystery visit bepaald dat Tapperij Tijdloos zelfs ‘De Leukste Voetbalkroeg van Nederland 2018/2019’ is.

Naast de officiële kampioensschaal ontvangt Tapperij Tijdloos een FOX Sports Zakelijk-licentie voor een jaar en namens Sligro, partner van de verkiezing, een jaar gratis bitterballen en een ZiN Membership, waarmee de horeca-ondernemer in 2019 trainingen en evenementen kan bijwonen.

Juryrapport
In het juryrapport wordt de piekfijne entourage in de horecagelegenheid geroemd: “Tapperij Tijdloos ademt sport. Zowel binnen als buiten hangt veel voetbalaankleding, waarmee volop promotie wordt gemaakt voor de wedstrijden die ieder weekend op de tien schermen van de tapperij te zien zijn. Na elke goal klinkt de sirene en neemt de sfeer alleen nog maar meer toe onder de goedgemutste sportliefhebbers en de joviale bediening. Als klap op de vuurpijl is er een ruime keuze aan pubfood om tijdens de wedstrijden van te genieten.”

Ruim 12.500 stemmen
Sinds oktober is er via www.leukstevoetbalkroeg.nl ruim 12.500 keer gestemd op horeca met een officiële licentie van FOX Sports Zakelijk. Alle provinciewinnaars krijgen van Sligro een masterclass pubfood. De drie provinciewinnaars met de meeste stemmen, Tapperij Tijdloos, Café De Paus uit Lutjebroek en Café Eigenwijs uit Kampen, zijn tijdens een mystery visit beoordeeld door de vakjury.

De provinciewinnaars (in alfabetische volgorde)

Drenthe: Crazy-Times in Emmen
Flevoland: Willem Barentsz in Urk
Friesland: Sportcafé Drachten in Drachten

Gelderland: Murphy’s home in Arnhem
Groningen: Sportplein Indoorcentrum Veendam in Veendam
Limburg: Cafe Sjaen in Neer
Noord-Brabant: Cafe de Coop in Sprundel
Noord-Holland: Hotel Café Restaurant De Paus in Lutjebroek
Overijssel: Café Eigenwijs in Kampen
Utrecht: Eet Cafe BU 2 in Bunschoten-Spakenburg
Zeeland: Café de Heeren van Holland in Middelburg
Zuid-Holland: Tapperij Tijdloos in Papendrecht