Highlight-feb

Highlights

29 maart 2019

 

Ajax - PSV
Als spectaculair slotstuk van speelronde 21 in de Eredivisie ontvangt regerend landskampioen Ajax in de Johan Cruijff Arena de voornaamste concurrent uit de recente Eredivisieseizoenen: PSV. Het duel is vrijwel ieder seizoen cruciaal in de titelstrijd en dat zal ditmaal niet anders zijn. Een voetbalgevecht op het hoogste niveau en met gegarandeerd een fantastische entourage.


NFL Super Bowl LIV
Het grootste eendaagse sportevenement ter wereld vindt in de nacht van zondag 2 op maandag 3 februari plaats. In het Sun Life Stadium in Miami, Florida nemen de twee beste teams uit de NFL het tegen elkaar op tijdens de 54e editie van de Super Bowl. De altijd spraakmakende halftime act wordt dit jaar verzorgd door Jennifer Lopez en Shakira. 

 

Kwartfinales TOTO KNVB Beker
De kwartfinale van de TOTO KNVB Beker staat op het programma, met vier ontmoetingen op het scherpst van de snede. Welke clubs stomen door naar de halve finale? Er moet in ieder duel een beslissing vallen, desnoods aan de hand van verlenging of penalty’s. Bijna ieder jaar is er een andere bekerwinnaar. Wie pakt de Dennenappel dit seizoen?