Highlights-maart

Highlights

29 maart 2019

Juni 

in juni zenden wij elke dag om 19:30 en 23.00 FOX Sports Vandaag Voetbalzomer uit. In de studio behandelen Jan Joost en Milan afwisselend de verschillende titeltoernooien met gasten.Met highlights, reportages, rubrieken en social media.

Er is volop aandacht voor

  • WK voor vrouwen - 7 juni tot en met 7 juli
  • Copa America - 14 juni tot en met 7 juli
  • CONCACAF Gold Cup - 15 juni tot en met 7 juli
  • Afrika Cup - 21 juni tot en met 19 juli

In maand juni kunt ook genieten van de volgende tennis toernooien:

  • ATP Halle & Queen's en WTA Birmingham & Mallorca
  • WTA Eastbourne en The Boodles

Juli

Juli is voor de Eredivisieclubs de belangrijkste maand in voorbereiding op het nieuwe seizoen. Selecties krijgen vorm en er worden volop oefenwedstrijden gespeeld. De belangrijkste duels zijn uiteraard live te zien op FOX Sports. En ook de wekelijkse uitzendingen van Club TV beginnen alweer in deze fase. De voorbereiding is dus op de voet te volgen.

Voor de clubs die uitkomen in de voorrondes van de Europa League is het nog belangrijker om vroeg in vorm te zijn. In de maand juli moeten zij namelijk al Europees zien te overleven. Nummer drie van de Eredivisie AZ en winnaar van de play-offs Vitessekomen uit in de tweede voorronde van de Europa League. Zij spelen hun wedstrijden op 26 juli en 2 augustus. Bekerwinnaar Feyenoord is verzekerd van de derde voorronde. Ajax en PSV hopenzich te plaatsen voor de Champions League.

Na Wimbledon is de blik van de mondiale tennistop gericht op de US Open. In de maand juli wordt het gras dan ook verruild voor hardcourt. Vanaf half juli zijn onder meer de toernooien van Boekarest, Nanchang, Moskou, Stanford en Washington (WTA) en Hamburg en Washington (ATP) te zien op FOX Sports.