hightlight-dec19

Highlights

29 maart 2019

Supersunday 
Zondag 15 december is Super Sunday op FOX Sports met zowel de topper Feyenoord – PSV als het treffen tussen AZ en Ajax. PSV heeft het traditiegetrouw lastig in De Kuip, maar zal in de strijd om de landstitel geen steken willen laten vallen. In Alkmaar doet AZ er alles aan om de grote rivaal in het eigen AFAS Stadion te kunnen ontvangen, waar vorig jaar met 1-0 werd gewonnen van de Amsterdammers.

Bekerspektakel
De clubs die in de groepsfase van de Europese toernooien actief waren, stromen in deze tweede ronde van de TOTO KNVB Beker in. Welke clubs sluiten het kalenderjaar uitstekend af en zorgen ervoor dat ze ook in 2020 nog kans maken op de dennenappel? FOX Sports zendt zes duels live uit.

Europa League 
De laatste wedstrijden in de groepsfase van de Europa League staan op het programma. Feyenoord reist naar Porto, AZ naar Manchester en PSV ontvangt Rosenborg. FOX Sports behandelt alle Nederlandse wedstrijden live, zendt daarnaast de mooiste andere affiches live uit én vertoont alle goals dezelfde avond nog in de Europa League Highlights. Met o.a. presentator Jan Joost van Gangelen en analist Marco van Basten.