FOX Sports

Vacatures: FOX Sports Zakelijk zoekt vertegenwoordigers

18 september 2020
Nu de transfermarkt nog open is, is het team van FOX Sports Zakelijk op zoek naar directe versterkingen. Momenteel zijn er twee vacante posities: Vertegenwoordiger Friesland/Groningen/Drenthe en Vertegenwoordiger Overijssel/Gelderland/Utrecht.


Al ruim 10 jaar supporter van het Nederlandse voetbal

FOX Sports is sinds 2008 de thuisbasis van het Nederlandse voetbal met honderden live wedstrijden uit de Eredivisie, KNVB Beker, Keuken Kampioen Divisie, Vrouwen Eredivisie en de Tweede Divisie. Ook de UEFA Europa League, Bundesliga, internationale bekercompetities, MLS, NFL, NHL, MLB en prominente tennistoernooien zijn onderdeel van de programmering.

FOX Sports Zakelijk

FOX Sports Zakelijk maakt het voor de zakelijke markt mogelijk om de uitzendingen van FOX Sports legaal te vertonen in bijv. horecagelegenheden, sportkantines, ziekenhuizen en overige publieke gelegenheden. Als onze vertegenwoordiger ben je het visitekaartje in je eigen regio. Je bent verantwoordelijk voor het werven van nieuwe zakelijke licentiehouders en onderhoudt het contact met bestaande klanten.

Bij FOX Sports Zakelijk word je onderdeel van een leuk en gedreven team van vertegenwoordigers. Je bent commercieel ingesteld, representatief, klantgericht en een echte doorzetter. In alles wat je doet houd je focus op het resultaat en het behalen van je doelstellingen.

Voldoe jij aan deze criteria?

·         Een afgeronde HBO of MBO + opleiding;

·         Minimaal 2 jaar ervaring in de rol van vertegenwoordiger is vereist, liefst in de horecabranche of vergelijkbaar;

·         Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

·         Ervaring met gebruik van mobiele applicaties en affiniteit met voetbal is een pre;

·         In bezit van Rijbewijs B;

·         Bereid om op horeca-vriendelijke tijden te werken.

Wat kan je van ons verwachten?

We zijn een bedrijf dat midden in de samenleving staat, er is geen huishouden in Nederland waar niet over sport gesproken wordt. Wat is er mooier dan een basisplek hebben in een ambitieus team?

Je werkt fulltime, in eerste instantie op een tijdelijk contract maar met de intentie van een vast dienstverband. Je krijgt een marktconform basissalaris met een prima bonusregeling en uiteraard een leaseauto, laptop en mobiele telefoon.

Enthousiast om als vertegenwoordiger aan de slag te gaan?

Is deze functie jou op het lijf geschreven en zie je het zitten om van de regio Friesland/Groningen/Drenthe óf de regio Overijssel/Gelderland/Utrecht jouw werkgebied te maken? Introduceer je dan op een creatieve manier en laat ons weten wat je drijft. Waarom wil je werken voor FOX Sports? Waarom passen we goed bij elkaar?

Interesse? Klik hier om te solliciteren!