FOX Sports Zakelijk

FOX Sports Zakelijk licentie

21 oktober 2015

Wanneer u in uw gelegenheid wilt genieten van live FOX Sports heeft u hiervoor een FOX Sports Zakelijk licentie nodig. Dit geldt voor alle publieke gelegenheden zoals cafés, hotels, campings en sportverenigingen. Met de licentie kunt u alle uitzendingen van FOX Sports vertonen. 

Laat u gasten genieten van de Eredivisie, Jupiler League en de KNVB Beker, met daarnaast ook voetbal uit de UEFA Europa League, internationale bekercompetities, NFL,  MLB , UFC en alle toernooien uit de ATP World Tour Masters 500 en de ATP World Tour 1000.

 

FOX Sports brengt alle wedstrijden met passie in beeld. De sfeer is voelbaar in uw gelegenheid. Uit een onderzoek door GFK is gebleken dat 72% van de bezoekers speciaal voor de wedstrijd naar de horeca toe komt, langer blijft hangen of zelfs eerder komt. Per bezoeker wordt er gemiddeld € 20,- uitgegeven rondom de wedstrijd.

 

Let op!
Het in een openbare gelegenheid uitzenden van FOX Sports zonder de vereiste FOX Sports Zakelijke licentie is illegaal en strafbaar. We maken u erop attent dat FOX Sports geen onderdeel uitmaakt van de Videma-vergunning. FOX Sports voert intensieve controles uit op het onrechtmatig vertonen van FOX Sports. De rechter heeft recent bepaald dat FOX Sports hiervoor boetes kan opleggen varierend van minimaal €5.000 Dus wees sportief en neem een officiële licentie, dan gaan we samen voor de winst!

Wilt u een licentie aanvragen of heeft u vragen?  
Neem dan contact via het nummer 0909 - 0101, optie 3 (10ct per minuut) of via info@foxsportszakelijk.nl.