FOX Sports Zakelijk

FOX Sports Zakelijk licentie

21 oktober 2015

Wanneer u in uw gelegenheid wilt genieten van live FOX Sports heeft u hiervoor een FOX Sports Zakelijk licentie nodig. Dit geldt voor alle publieke gelegenheden zoals cafés, hotels, campings en sportverenigingen. Met de licentie kunt u alle uitzendingen van FOX Sports vertonen. 

Laat u gasten genieten van de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en de TOTO KNVB Beker, met daarnaast ook voetbal uit de UEFA Europa League, NFL,  MLB , MLS en ATP- en WTA-tennis.

FOX Sports brengt alle wedstrijden met passie in beeld. De sfeer is voelbaar in uw gelegenheid. Uit een onderzoek door GFK is gebleken dat 72% van de bezoekers speciaal voor de wedstrijd naar de horeca toe komt, langer blijft hangen of zelfs eerder komt. Per bezoeker wordt er gemiddeld € 20,- uitgegeven rondom de wedstrijd.

 

Let op!
Het in een openbare gelegenheid uitzenden van FOX Sports zonder de vereiste FOX Sports Zakelijke licentie is illegaal en strafbaar. We maken u erop attent dat FOX Sports geen onderdeel uitmaakt van de Videma-vergunning. FOX Sports voert intensieve controles uit op het onrechtmatig vertonen van FOX Sports. De rechter heeft recent bepaald dat FOX Sports hiervoor boetes kan opleggen varierend van minimaal €5.000 Dus wees sportief en neem een officiële licentie, dan gaan we samen voor de winst!

Wilt u een licentie aanvragen of heeft u vragen?  
Neem dan contact via het nummer 0909 - 0101, optie 3 (10ct per minuut) of via info@foxsportszakelijk.nl.