Tips & tricks

Live sports!

  • Live en exclusief: alle 306 wedstrijden in de Eredivisie en de KNVB Beker
  • De beste wedstrijden uit de Jupiler League
  • NIEUW: de tweede divisie
  • Meer buitenlands voetbal uit de Bundesliga en de UEFA Europa League
  • Het mooiste ATP- en WTA-tennis (ook uit Rosmalen)
  • US Sports: ijshockey (NHL), basketbal, American Football (NFL), honkbal (MLB) en vechtsporten (UFC) 

Live voetbal loont!
Bij FOX Sports weten wij wat fans willen. En wij weten ook wat ze u opleveren:

  • Gemiddelde omzet per gast die uw gelegenheid bezoekt om live voetbal te kijken: 20 euro
  • Extra omzet voor FOX Sports licentiehouders per speelronde: 3,7 miljoen euro
  • Aandeel van de gasten die zelf een FOX Sports abonnement hebben maar toch regelmatig samen in een gelegenheid kijken: 50%

Promotie
Wij ondersteunen uw business met gratis actueel reclame- en promotiemateriaal. Denk aan het vernieuwde FOX Sports Online Krijtbord waarmee u zelf de wedstrijden aankondigt op Facebook of Twitter. En met onze kroeglocator weet iedereen uw zaak te vinden. Bovendien hebben we posters, banners, folders en nog veel meer. 

Bar Panenka

4 augustus 2016
Bar Panenka

Op 20 oktober 2015 opende twee mannen met jarenlange ervaring in de horeca Bar Panenka. De bar is gevestigd in het centrum van Rotterdam. Ondanks de vele (sport)cafés in Rotterdam zagen de twee oudcollega’s, Wim de Klerk en Sven Beijk, een gat in de markt: een sportsbar in het hogere segment, met een kwalitieve menukaart, goede wijnen en verschillende bieren van de tap.

Bar Panenka is gevestigd in een prachtig jaren '30 pand. In het pand is veel gebruik gemaakt van hout en dit samen met veel oude voetbal attributen zorgt ervoor dat je je waant in een voetbalmuseum wanneer je het pand binnen stapt. Opvallend is dat er zelfs een tribune en een skybox te vinden is.

Elke week zijn er op de vier grote TV schermen en de beamer live sport evenementen te zien. Bar Panenka maakt veel gebruik van Facebook waarop te zien is welke sport evenementen worden uitgezonden. De twee oudcollega’s geven aan dat door het uitzenden van live voetbal de mensen langer blijven en meer besteden. Live voetbal geeft in combinatie van de ambiance een ongedwongen sfeer om naar sportevenementen te kijken. 

Soccer Arena

4 augustus 2016
Soccer Arena

Bezoekers van het Parkstad Stadion, thuisbasis van Roda JC Kerkrade, kennen het vast en zeker: Soccer Arena. De indoor soccerhal mét sportbar is direct gelegen naast het stadion. Extra bijzonder: voormalig Roda JC speler Olaf Rompelberg zwaait er de scepter.  

“Sinds 2014 hebben we hier een licentie van FOX Sports Zakelijk”, aldus de voormalig verdediger van de Koempels. “Onze bar ligt pal naast het stadion aan de Rodaboulevard, onze bezoekers zijn over het algemeen voetballiefhebbers. Het is leuk om te zien en voelen dat Roda JC zo’n belangrijke bindingsfactor is in de regio Parkstad”. “

Uiteraard hebben we veel aandacht voor de verrichtingen van Roda JC. Vooral tijdens uitwedstrijden komen hier veel supporters samen om een biertje te drinken en de wedstrijd kijken. Maar we zenden ook het internationale voetbal uit, de Bundesliga op FOX Sports is dan ook een goede toevoeging. Daar is veel interesse voor.

“We promoten het live voetbval vooral via social media en onze website. We zien het als een service naar de klant, zij willen graag voetbal zien. En bijkomend voordeel is bovendien dat onze gasten langer zitten na afloop. En dat is goed voor de omzet!

 

 

 

Grand Cafe Centraal

4 augustus 2016
fallback image

FOX Sports sprak met Bart Berkvens van Grand Cafe Centraal. Een authentiek en gezellig grand café in Eindhoven met een goede lunch, diner, borrel en… live voetbal.

“Wij zijn al sinds 2011 officieel licentiehouder van FOX Sports”, aldus Berkvens. “We zijn een echt Eindhovens bedrijf en zitten midden in het centrum. Ons publiek verwacht van ons dat we de wedstrijden van PSV live uitzenden. We zijn geen voetbalcafé pur sang maar het biedt ons op die momenten zeker meerwaarde. We krijgen tijdens de live wedstrijden meer klanten in de zaak”.

“We doen zo nu en dan ook wel eens wat voetbalgerelateerde acties. Zo hebben we de PSV - burger geïntroduceerd met een groot glas bier. De combinatie van eten & drinken en voetbal kijken gebeurt eigenlijk alleen op de zaterdag of vrijdagavond wanneer PSV speelt. Zo proberen we de mensen die naar de stad komen en geen kaartje hebben voor de wedstrijd zo vroeg mogelijk in onze zaak te krijgen. En natuurlijk om ze te laten zitten voor de wedstrijd.”