Highlights februari

Super Bowl
Op zondag 3 februari staat een van de grootste eendaagse sportevenementen ter wereld op het programma: de Super Bowl. Vorig jaar won Philadelphia Eagles verrassend vantitelhouder New England Patriots. Door een sterk optreden van quarterback Nick Foles, met onder meer een catch in de beslissende Philly Special, sleepten de Eagles het eerste kampioenschap sinds 1960 in de wacht.Dit jaar staan de Los Angeles Rams en New England Patriots in de finale. Super Bowl 53 wordt gespeeld in het Mercedes-Benz Stadium in Atlanta en de halftime show komt van Maroon 5.

Halve finales TOTO KNVB Beker
In februari gaan de vier overgebleven clubs in het bekertoernooi bepalen wie naar de eindstrijd gaat. Op 27 februari 2019 speelt Feyenoord thuis tegen Ajax en Willem II speelt op 28 februari tegen AZ in Tilburg. Op 5 mei 2019 wordt bepaald wie de opvolger van Feyenoord wordt en de dennenappel wint.

PSV –Feyenoord
Zondag 24 februari wordt een belangrijke dag in het verdere verloop van de Eredivisie. PSV speelt dan thuis tegen Feyenoord, de enige club waarvan de Eindhovenaren dit seizoen al twee keer verloren. Feyenoord won ten koste van PSV de Johan Cruijff Schaal en ook in de competitie begin december trokken de Rotterdammers aan het langste eind. Na de uitschakeling in het bekertoernooi en Europa is PSV extra gebrand op sportieve revanche als Feyenoord op bezoek komt in Eindhoven.